Home Over Lamberts Healthcare Colladeen Derma Plus In het nieuws Contact Verkrijgbaarheid
Home > In het nieuws

Een wetenschappelijke benadering van huidverzorging

17-04-2013 14:10:47

De meeste mensen accepteren dat het soort voedsel dat we eten invloed kan hebben op de gezondheid en teint van de huid. En het is voor hen geen verrassing om te horen dat het van belang is om de huid te helpen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling.

Maar weinig mensen weten dat bepaalde specifieke voedingsstoffen daadwerkelijk kunnen worden gebruikt door het lichaam om de huid te helpen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling. Toch is dat een goed gedocumenteerd wetenschappelijk principe.

Natuurlijke bescherming voor collageen

Onderzoek heeft aangetoond dat specifieke “huidvitaminen”, zoals vitamine C, biotine en niacine de huid van binnenuit ondersteunen.
Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de structuur van de huid, het onderhuids bindweefsel en de bloedvaten in de huid. Vitamine C helpt bij de bescherming van huidcellen tegen oxidatieve schade door luchtvervuiling en UV straling. Vitamine C is verder gunstig voor elastische aderen en ondersteunt het behoud van een sterke vaatwand en is daarmee van belang voor een goede conditie van de bloedvaten. Biotine en Niacine dragen bij tot de instandhouding van een normale huid en slijmvliezen. Ze voeden de huid van binnen-uit en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid.

Colladeen Derma Plus, dat is ontwikkeld volgens deze laatste wetenschappelijke inzichten bevat naast deze zogenaamde huidvitaminen verder o.a. drie heilzame planten (Vitis vinifera, vaccinium myrtillus en Camelia sinensis). De Vitis vinifera en Vaccinium myrtillus bevatten grote hoeveelheden OPC's.